Online cassino müşteri desteği Maxi

Cassinomaxi çevrimiçi cassino sitesi incelemesi

CassinoMaxi, çok sayıda diğer saygın çevrimiçi oyun çözümlerinin sahibi olan Maltalı bir şirket olan World Amusement'a aittir ve onun tarafından işletilmektedir. Bu benzersiz şube, Microgaming, NetEnt, NeoGames, Play 'n Go, NextGen ve Thunderkick'in en yeni ve en popüler slotlarının çoğuna sahiptir. Yani, döndürmekle ilgili neyi seviyorsanız, bu video oyun sitesinde büyük olasılıkla zevkinize göre bir şeyler keşfedeceksiniz.

 

cassinomaxi giriş, ilk para yatırma işlemlerinde %100'e varan 120 Avro'ya varan bir hoşgeldin bonusu ile yepyeni oyuncuları dürtüyor. Bu, sektördeki en büyük kayıt ödülü gibi görünmeyebilir, ancak oyuncuların başlangıçta harcadıkları nakit miktarının iki katı ile başlamalarını sağlar.

 

Sitenin kendisi, koyu mavi bir görsel ile basit bir düzene sahiptir, ancak yine de iyi düşünülmüş ve göz atması kolaydır. Türkçe İspanyolca İngilizce Almanca, İspanyolca, Yunanca'nın yanı sıra İngilizce'nin yanı sıra İngilizce, Almanca ve Türkçe gibi dillerde sunulan hizmet dünya çapında çeşitli bir kitleye hitap etmektedir.

Çeşitli bağlantı noktaları

Bu çevrimiçi Cassino Maxi'nin hizmet verdiği slotlar, çeşitli çekici isimlere ek olarak, yaygın olarak bilinen bir dizi yazılım uygulama sağlayıcısı tarafından kullanılmaktadır. Video oyunlarının çoğu 5 silindirli video klip bağlantı noktalarıdır. Oyuncular, Play 'n Go'dan canavar temalı Craze to Riches, Follow Gen'den vahşi ve müthiş Owl Eyes, NetEnt'ten büyüleyici Dream: Master of Mystery gibi farklı temalarla bu video oyunlarının büyük bir heyecan sunacağını tahmin edebilirler. ve Microgaming'den ünlü Avalon II.

Oyunlar ve canlı krupiyeli oyunlar

Aynı eski yazılım programı satıcılarının olağan bağlantı noktalarından sıkıldıysanız endişelenmeyin. Slot lobisinde 200'den fazla video oyunu olduğu için, yerleşik düzenin dışında birçok yazılım programı sağlayıcısı var.

 

Örneğin, Birds on a Cable, Esqueleto Explosivo ve Bork the 1429: Uncharted Seas gibi oyunlarda farklı spin tasarımlarıyla puanları gerçekten titreten, sektörde oldukça yeni bir isim olan Thunderkick'i ele alalım. Little Pigs Strike Back ve Quickspin'in ödüllü Huge Bad Wolf oyunu gibi Leander'dan çeşitli slotlar da vardır.

 

Oyuncular, çok sayıda çevrimiçi ve gerçek zamanlı kumar şirketi video oyununa göz atarak dönüşe geçebilirler. Bu oyunlar bakara, blackjack ve rulet gibi zamansız masa video oyunlarının canlı varyasyonları ile Red Dog, Pontoon ve Punto Banco'nun sanal varyasyonlarından oluşur.

 

Ödeme yaklaşımları

Bu Cassino Maxi Pazar günü büyük ölçüde Türk ve Avrupa bahislerine odaklandığından, sunulan tek para birimleri Türk Lirası'nın yanı sıra Euro'dur. Mevcut ön ödeme yöntemleri biraz minimaldir, ancak kredi geçmişi ve ayrıca banka kartları ve e-cüzdanlar gibi tüm geleneksel seçenekleri içerir. Para çekme işlemleri banka kartı, banka havaleleri ve ecoPayz e-cüzdan çözümü kullanılarak yapılabilir.