Norton on alan johtava virustentorjuntaja tietoturvatyökalu. Maailman suurimmat 24x7 uhkien valvontaverkot käyttävät tätä ohjelmistoa. Se hadsee erilaisia viruksia, haittaohjelmia ja vakoiluohjelmia ja poistaa ne ajoittain ennen kuin ne tartuttavat järjestelmääsi. Siinä on monia etuja, kuten VPN, salasanahallinta, lapsilukko, asiakaspalvelu ja paljon muuta.

Kaikki Norton ominaisuudet ovat välttämättömiä laitteesi suojaamiseksi viimeisimmältä uhalta. Voit kuitenkin vahvistaa joitakin virustorjuntaan liittyviä ongelmia. Useimmat Norton-ongelmat johtuvat laitteen yhteensopivuudesta tai asennusvirheistä. Joskus Norton näyttää viestin: "Norton ei voi jatkaa.Pysy suojattuna käynnistämällä laitteesi uudelleen. Kun kohtaat tämän ongelman, ota yhteyttä Norton Asiakaspalvelu Numero ongelman ratkaisemiseksi. Osaava ammattilaistiimi tarjoaa sinulle tehokkaat ratkaisut välittömästi.

Norton Securityn uudelleenasennuksen vaiheet

Voit myös korjata tämän ongelman käynnistämällä tietokoneesi uudelleen ja suorittamalla LiveUpdaten. Sinun on asennettava Norton-tietoturvasi uudelleen, jos ongelma jatkuu. Käynnistä Norton turvallisuus uudelleen noudattamalla näitä ohjeita.

•Sulje ensin kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.
•Kun olet käynnistänyt laitteen uudelleen, avaa Norton-laitteen tietoturvatuote. Etsi Oma Norton -ikkuna Laitteen suojaus -kohdan vierestä ja avaa se.
•Napsauta LiveUpdata pääikkunassa. LiveUpdaten avulla voit päivittää Norton-tuotteesi ja ratkaista ongelmasi.
•Jos uusia päivityksiä ei kuitenkaan ole ja ongelma jatkuu, yritä poistaa Norton-laitteen suojaustuote ja asentaa se uudelleen.
•Paina Windows plus R ja kirjoita "appwiz.cpl" Suorita-komentoruutuun.
•Etsi Norton Laite -tietoturvatuotteet ja napsauta Poista tai poista -vaihtoehtoa.
•Kun olet poistanut asennuksen ja poistanut sen tiedostot järjestelmästä, käynnistä tietokone uudelleen.
•Lataa Norton Turvallisuus -tuote ja asenna se näytön asennusohjeiden mukaisesti.
•Jos sinulla on ongelmia Norton-tuotteen asentamisessa laitteellesi, ota yhteyttä Norton tekninen tuki ongelman syyn selvittämiseksi. Kokenut teknikkotiimi kysyy sinulta muutaman kysymyksen ongelmastasi ja antaa ratkaisuohjeet sen mukaisesti.

Voit myös ottaa yhteyttä tukitiimiin soittamalla Norton tukinumeroon, kun tarvitset apua tämän virustorjuntaohjelmiston uuden ominaisuuden käyttöönotossa. Voit esittää kyselysi chatin, videon tai puhelun kautta.

Alkuperäinen lähde

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Norton Internet Securityn Palomuurin Poistamisen Vaiheet