Gmail is het meest gebruikte email uitwisselingsplatform ter wereld. U kunt onbeperkt via email met mensen uit andere locaties, staten en landen spreken. Het opstellen, doorsturen en beantwoorden van emails met Gmail is heel eenvoudig en kan in een paar stappen worden bereikt. Alle Gmail accountgebruikers kunnen zonder problemen e-mails uitwisselen, hoewel een klein aantal Gmail accountgebruikers problemen kunnen ondervinden bij het uitwisselen van emails.

Een aantal van onze Gmail-clients heeft onlangs gemeld dat ze geen e-mails naar hun collega's konden verzenden via Gmail en dat ze de foutmelding "De server van de ontvanger heeft ons verzoek niet geaccepteerd" ontvingen. Als u geen e-mails kunt delen met uw Gmail-account en Als u hetzelfde probleem ondervindt, raadpleegt u dit bericht voor een handleiding voor het oplossen van problemen.

Neem contact op met de Gmail klantenservice voor advies over het oplossen van problemen met alle Gmail-probleemcodes en berichten. We zullen uw problemen onmiddellijk oplossen door snel te volgen hulpgidsen aan te bieden.

Volg de onderstaande methoden om de fout 'Ontvangerserver heeft het verzoek niet geaccepteerd' in uw Gmail-account op te lossen.

Stappen om "Ontvangerserver heeft verzoek niet geaccepteerd" Gmail op te lossen

1. Begin met te bevestigen dat het e-mailadres van de ontvanger correct is ingevoerd.
2. Zorg ervoor dat u niet de verkeerde domeinnaam gebruikt; neem indien mogelijk contact op met de ontvanger voor het juiste e-mailadres.
3. Als het e-mailadres al is toegevoegd aan de lijst met contactpersonen, verwijdert u het en voegt u het handmatig toe.
4. Bevestig dat noch uw apparaat, noch het apparaat van de ontvanger serverproblemen ondervindt.
5. Als het account van een bedrijf of school is, neem dan contact op met de beheerder van het account voor een mogelijke verklaring.
6. Gebruik een openbare DNS-server of neem contact op met uw internetprovider voor mogelijke alternatieven.

We vertrouwen erop dat u niet op zoek bent naar extra maatregelen die met de problematiek te maken hebben. U kunt echter altijd bellen met de klantenservice van Gmail als u extra hulp nodig heeft. Onze Gmail ondersteunings specialisten nemen onmiddellijk contact met u op en bieden u eenvoudig te volgen procedures voor probleemoplossing. Neem vandaag nog contact op met onze Gmail ondersteunings professionals via telefoon, email of chat om zelfs de meest gecompliceerde problemen op te lossen.