OVERZICHT
Gmail, een service van Google, is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Er is niets dat u niet met Gmail kunt doen, van het delen van documenten tot opdrachten tot cruciale gegevens. Bovendien maakt Gmail het onbeperkt verzenden en ontvangen van bulkberichten mogelijk. Alles kan via Gmail worden verzonden, ook zakelijke bijeenkomsten en schoolwerk. Gmail stelt je in staat om afbeeldingen uit te wisselen en heeft meer dan een miljard gebruikers. Een van de meest populaire e-mailservices, het stelt je in staat om meerdere Gmail Nummer-accounts te hebben.

Je had echter op een gegeven moment kunnen betreuren dat je een e-mail hebt gestuurd. De papieren kunnen persoonlijke informatie bevatten en u hebt ze mogelijk naar het verkeerde e-mailadres gestuurd. Een foutieve e-mailbezorging bij de ontvanger is een andere mogelijkheid. Je hebt misschien vaak verkeerde papieren naar je collega's of supervisors gestuurd en je wilt gewoon terug in de tijd gaan om die e-mail te corrigeren.

 

GEBRUIK DE INSTRUCTIES IN DE GIDS OM SNEL EEN E-MAIL IN GMAIL OP TE HALEN

1. Navigeer naar instellingen nadat u zich hebt aangemeld bij Gmail met uw inloggegevens.
2. Druk op instellingen en selecteer vervolgens de optie Algemeen.
3. De optie 'Verzenden ongedaan maken' is te vinden. Om de optie Verzenden ongedaan maken te activeren, kiest u deze.
4. U moet de opzegtermijn selecteren, die tussen 5 en 30 seconden ligt.
5. Bevestig wijzigingen door te klikken. U kunt dan de verzendfunctie voor ongedaan maken van Gmail gebruiken.
6. U ziet nu een knop voor ongedaan maken linksonder in het venster wanneer u een e-mail schrijft.
7. U kunt uw e-mail terughalen en het bericht "verzenden ongedaan maken" zien nadat u op het tabblad Ongedaan maken hebt gedrukt binnen het door u opgegeven tijdsbestek.


TENSLOTTE
Neem voor meer hulp bij het oplossen van het probleem contact op met de klantenservice van Gmail. Neem eenvoudig contact op met onze deskundige specialisten via Bellen Gmail Nederland om met de klantenservice te spreken. We bieden de beste manier om de klantenservice van Gmail te benaderen, en je kunt ze bereiken via telefoon, e-mail of livechat.