OVERZICHT

Factureren met PayPal kan een handige en eenvoudige methode zijn om facturen te verzenden en geld van consumenten te accepteren. Deze functie heeft echter een prijs - vooral als u op een internationale markt handelt. Facturen die via PayPal worden verzonden, kunnen u helpen tijd en geld te besparen op uw rekeningen. In dit bericht wordt uitgelegd hoe u PayPal kunt gebruiken om een ​​factuur te bezorgen. Om uw betalingsproces te vereenvoudigen, kunt u bovendien periodieke facturen voor uw klanten opstellen.

PayPal is een beveiligde app voor digitale overboekingen waarmee mensen binnenlandse en wereldwijde financiële transacties kunnen uitvoeren. U kunt uw PayPal-applicatie gebruiken om onmiddellijk te betalen voor uw mobiele telefoon, creditcards, energie en andere nutsvoorzieningen. PayPal-gebruikers kunnen al hun betalingen vanaf hun smartphones uitvoeren, waardoor ze niet meer naar banken hoeven te gaan en in de rij moeten wachten om het geld over te maken.

U kunt veel problemen hebben en onmiddellijke behandeling willen. Sommige problemen moeten direct worden aangepakt. Op dit punt heeft u onmiddellijke professionele en technische ondersteuning nodig. Gratis lijnen voor PayPal-hulp zijn beschikbaar via Bellen Paypal Klantenservice. U krijgt een snelle reactie op uw vraag zodra u contact met hen opneemt.

VOER DEZE PROCEDURES UIT OM EEN FACTUUR VIA PAYPAL TE VERZENDEN:

  1. Kies Verzenden & aanvragen bovenaan de site nadat u zich hebt aangemeld bij het PayPal-profiel.
  2. Kies Maak in de rechterkolom een ​​factuur op.
  3. Klik op Meerdere klanten factureren om meerdere contacten in te voeren, of voer ook een e-mailaccount in onder Factuur.
  4. Klik op het vakje Bestelling verzenden naar en kies Adres toevoegen om de verzendgegevens in te voeren. U kunt altijd meer ontvangers aan de Cc-lijst toevoegen.
  5. Vul onder Artikelen de gegevens van de factuur in. Kies voor een groot aantal aanbiedingen om een ​​item of service toe te voegen. U kunt ook een bericht voor de consument schrijven, Algemene voorwaarden toevoegen en een geautomatiseerd registratienummer aan de transactie verstrekken.
  6. Klik bovenaan het scherm op Verzenden. Kies ervoor om een ​​hyperlink naar de factuur te verzenden in het vervolgkeuzemenu naast Verzenden. U ontvangt een link die u kunt kopiëren en plakken in een tekst of ergens anders.

AFSLUITEN

Neem contact op met PayPal Klantenservice Nederland voor hulp bij het oplossen van uw problemen.

 

Lees ook deze blog: Reset PayPal-wachtwoord zonder e-mail in eenvoudige stappen