Eerder dit jaar introduceerde adidas de Boost-technologie aan de wereld. Sinds hij de baan en het parcours heeft betreden, is de technologie goed beoordeeld en bekend gebleken. Net op tijd voor de New York City Marathon gaan de Three Stripes opnieuw de hele weg met de adidas supernova dames zwart. Een bovenwerk van voornamelijk mesh zorgt voor comfort en ademend vermogen, terwijl de Boost-demping de moderne tussenzool vernieuwt voor ongeëvenaarde energie terugkeren in overgangstemperaturen.

De adidas schoenen heren solden combineert perfect beide designelementen van het label en heeft een lichtgewicht silhouet gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Bovendien heeft het paar een subtiel contrast met zijn meestal volledig witte look. Tot de laatste details behoren de neutraal getinte steken, de verwassen tussenzool, co-branding op de zijkanten en ""+2,94 kg C02e/PAIR"" op de tussenzool om de duurzaamheidsinitiatieven van het label te benadrukken.

Na de veiling is de sneaker nike air force 1 dames sale in andere kleurstellingen beschikbaar voor aankoop via het Louis Vuitton-winkelnetwerk en zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. hoeveelheden ook. Vrienden en familieparen beginnen op het web te komen met verschillende tonale kleurstellingen met LV-logo's in reliëf en witte swooshes en accenten. Deze zullen niet beschikbaar zijn voor het publiek.

Na het debuut van 47 paar afgelopen zomer, zijn 200 paar van de flexineverystep.com geveild via Sotheby's. De opbrengst gaat naar Virgil's ""POST-MODERN"" Scholarship Fund. Elk verkocht paar wordt geleverd met een Louis Vuitton-pilotenkoffer met oranje leer met het LV-monogram in reliëf en een witte Swoosh erop.