Gmail is een uitstekend platform voor directe email uitwisseling met iedereen; je kunt Gmail gemakkelijk gebruiken en zonder problemen profiteren van tal van Gmail tools. U kunt uw Gmail emails in gesprekken ordenen door de gespreksweergave in te schakelen. Dit scheidt uw antwoorden en terugkeert van een Gmail account. Dit is een uiterst handig hulpmiddel, vooral wanneer u met meerdere Gmail gebruikers communiceert. Bovendien kunt u deze functie eenvoudig uitschakelen.

Heb je een vraag over een andere Gmail service? Neem contact met ons op door ons Gmail klantservice telefonnummer te bellen om onmiddellijk met een lid van ons Gmail ondersteuningsteam te spreken.

Als u de gespreksinstellingen voor uw Gmail-account wilt wijzigen, volgt u de onderstaande stappen om snel uw gewenste gespreksinstellingen te wijzigen.

Stappen om de gespreksinstellingen voor Gmail te wijzigen

Op een computer:

1. Open uw favoriete webbrowser, ga naar Gmail en meld u aan met uw Gmail gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Beweeg uw muis over de rechterbovenhoek van het scherm en klik op het GEAR pictogram.
3. Klik bovenaan het vervolgkeuzemenu Instellingen op de knop ALLE INSTELLINGEN BEKIJKEN.
4. Scroll naar beneden op het scherm naar het gedeelte GESPREKWEERGAVE, dat zich onder het tabblad ALGEMEEN bevindt.
5. Klik op de cirkel naast CONVERSATION VIEW ON om de functie te activeren; selecteer anders CONVERSATION VIEW OFF.
6. Scroll naar beneden en klik op de knop WIJZIGINGEN OPSLAAN om uw wijzigingen op te slaan en de Gmail-instellingen te verlaten.

Op je smartphone:

1. Open op uw mobiele apparaat de Gmail-app en tik vervolgens op de MENU-optie boven aan het scherm.
2. Selecteer op het scherm de optie INSTELLINGEN en tik vervolgens op uw Gmail-e-mailadres.
3. Om de functie in of uit te schakelen, vinkt u het vakje naast CONVERSATION VIEW aan of uit.

We hopen dat je geen problemen hebt gehad met het vinden van het gedeelte Gespreksweergave van Gmail. Neem contact met ons op via ons Gmail helpdesk nederland als je hulp nodig hebt bij andere Gmail functies. We zullen u door alle Gmail functies leiden en u ook helpen bij het oplossen van problemen met Gmail. Onze Gmail ondersteuning smedewerkers zijn uiterst deskundig, opgeleid en vriendelijk. Neem gewoon contact met ons op via telefoon, e-mail of livechat om al uw Gmail problemen onmiddellijk op te lossen.