Mail is een van de meest populaire emailuitwisselingsplatforms die hier al tientallen jaren bestaat. U kunt uw Hotmail account eenvoudig gebruiken om emails te verzenden en zelfs contacten op te slaan in uw Hotmail account. Het opslaan van contacten in een Hotmail account zorgt ervoor dat u uw contactgegevens altijd binnen handbereik heeft. Het enige dat u nodig hebt, zijn uw inloggegevens voor Hotmail en u kunt binnen enkele minuten verbinding maken met uw contacten via contactgegevens die zijn opgeslagen op Hotmail. Het gebruik van de contactsectie op Hotmail kan een beetje ingewikkeld zijn voor nieuwe gebruikers. Als u onlangs Hotmail bent gaan gebruiken en contactgegevens van uw belangrijke klanten of uw dierbaren wilt opslaan, kunt u eenvoudig een nieuw contact maken op uw Hotmail-account.

Als u niet op de hoogte bent van het proces dat u moet volgen om een ​​nieuwe contactpersoon op Hotmail-account aan te maken, raadpleeg dan de stappen die hieronder in dit artikel van Hotmail Klantenservice worden genoemd. We bieden je een stapsgewijze handleiding die ervoor zorgt dat je snel een contact kunt maken en opslaan in Hotmail. Nieuwe contacten worden opgeslagen in uw standaardmap Contacten en verschijnen onder Uw contacten. Als je de nieuwe contactpersoon in een andere map wilt opslaan, doe dat dan voordat je hem gaat maken.

Stappen om een ​​geheel nieuw contact te maken op Hotmail

1. Klik onder aan het navigatievenster op het pictogram Personen.

2. Selecteer Nieuw contact op de werkbalk op de pagina Personen.

3. Vul de gegevens van de contactpersoon in en bekijk deze.

4. Selecteer Meer toevoegen om aanvullende details op te nemen, zoals het adres en de verjaardag van de contactpersoon.

5. Kies Maken.

Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van andere tools op je Hotmail account, neem dan gerust contact op met een ondersteuningsteam. We zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en zullen u voorzien van handleidingen die zeer gemakkelijk te volgen zijn, zelfs voor een nieuweling. Bel ons op Bellen Hotmail nederland of maak een praatje met onze Hotmail-managers voor snelle ondersteuning.