Heb je ooit gezien of gemerkt dat je alleen bepaalde soorten advertenties ziet op je Google-account? Google ziet het allemaal en merkt al je online activiteiten op. Afhankelijk van je activiteit ontvang je gepersonaliseerde advertenties op Google. Als u de functie voor gepersonaliseerde advertenties op Google wilt uitschakelen, kunt u enkele eenvoudige stappen volgen die in dit artikel worden genoemd


Hulp nodig met het Herstellen Google Account? Bel, e-mail en chat met ons Google-team voor snelle oplossingen.

Volg de onderstaande stappen in dit artikel als je de gepersonaliseerde advertenties voor je Google-account wilt uitschakelen.

Stappen om gepersonaliseerde advertenties in uw Google-account uit te schakelen

 1. Ga naar de startpagina van Google Ads door naar de volgende URL te gaan: https://adsettings.google.com/authenticated/home.
 2. Om u aan te melden, gaat u naar de rechterbovenhoek van de pagina en klikt u op de koppeling Aanmelden.
 3. Typ in het gedeelte E-mail het e-mailadres van uw Google-account, het alternatieve e-mailadres of de Gmail-gebruikersnaam, indien van toepassing.
 4. Wachtwoord: Voer uw wachtwoord in het gebied Wachtwoord in.
 5. Meld u aan door op de knop Aanmelden te klikken.
 6. Klik hier om naar de pagina Advertentie-instellingen te gaan.
 7. Selecteer de locatie waar u de wijziging van kracht wilt laten worden:
 8. Op al uw apparaten waarop u een ingelogde account heeft: Als u nog niet bent aangemeld, klikt u op Aanmelden in de rechterbovenhoek. Voer de stappen in de juiste volgorde uit.
 9. Op uw huidige telefoon of browser ziet u het volgende: Doorgaan met uitgelogd te worden.
 10. Advertentiepersonalisatie is mogelijk uitgeschakeld.
 11. Zodra u de aanpassing heeft uitgeschakeld, gebruikt Google uw gegevens niet langer om advertenties af te stemmen op uw interesses en voorkeuren.

Opmerking: advertenties kunnen nog steeds op u worden afgestemd op basis van informatie zoals uw geografische locatie of de inhoud van de website die u bekijkt.

Heeft u meer hulp nodig met betrekking tot uw Google-account? Aarzel niet om contact op te nemen met ons Google-ondersteuningsteam voor efficiënte services. Contact Google Nederland klantenserviceteam, praat met het Google-ondersteuningsteam of stuur een e-mail naar ons Google-helpcentrum voor onmiddellijke ondersteuning. Een team van bekwame Google-ondersteuningsmedewerkers is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u in een mum van tijd de meest effectieve oplossingen te bieden.