Hotmail is de beste manier van communiceren in het werkveld. Het wordt geleverd met te veel handige functies met onbeperkte opslag die de gebruikers het meest aantrekt. Of het nu gaat om het maken van persoonlijke mappen of om verbinding te maken met Facebook-chat, een gebruiker kan dit allemaal in zijn Hotmail-account doen. Als u een bestaande gebruiker van Hotmail-account bent en het wachtwoord om in te loggen bent vergeten, volg dan de onderstaande instructies om dit probleem op te lossen.

1. Open Hotmail-toepassing op uw mobiele telefoon.

2. Selecteer Aan de slag als u bent uitgelogd van het account.

3. Voer het e-mailadres in en ga naar Account toevoegen.

4. Als u dit doet, wordt een pagina voor het invoeren van een wachtwoord geopend. Selecteer nu de link Mijn wachtwoord vergeten in de onderste opties.

5. Vink de optie Ik ben mijn wachtwoord vergeten aan en ga verder met verdere stappen.

6. Scroll naar beneden op de pagina en tik op ‘Volgende’.

7. Voer nu de tekens in die op het scherm worden weergegeven als ze niet duidelijk zijn en tik vervolgens op Nieuw om een ​​nieuwe captcha te zien.

8. Selecteer vervolgens de knop Volgende en tik op een optie voor accountherstel.

9. Een gebruiker kan E-mail of SMS selecteren wat hij maar wil om de verificatiecode te ontvangen.

10. Typ na het selecteren van een optie het telefoonnummer of e-mailadres in overeenstemming met de eerder gemaakte keuze.

11. Tik nu op de optie Code verzenden in de rechterbenedenhoek van de pagina. Dong dit stuurt een code naar het opgegeven mobiele nummer of e-mailadres.

12. Voer de juiste code in die is ontvangen op het mobiele nummer of op het e-mailadres en selecteer Volgende.

13. Het verificatieproces is voltooid en typ nu het nieuwe wachtwoord voor uw Hotmail-account.

14. Bevestig het wachtwoord door het opnieuw te typen en selecteer ‘Volgende’.

15. Druk nogmaals op Volgende om het proces te voltooien en nu gaat u terug naar de aanmeldingspagina. Log in op uw account door het nieuwe wachtwoord in te voeren.

Let op: voer altijd een sterk wachtwoord in inclusief cijfers, symbolen en alfabetten, zodat niemand het wachtwoord voor uw account kan raden. Zorg er ook voor dat u nooit de cijfers van het mobiele nummer of uw geboortedatum in het wachtwoord invoert, omdat het gemakkelijk kan worden gevolgd door de hackers.

Zijn bovenstaande instructies relevant voor u? Zo niet, bel ons dan op ons gratis nummer Hotmail Klantenservice telefoonnummer om de beste resultaten te krijgen. Dit is het platform voor alle Hotmail-gebruikers die problemen hebben met hun account. Als een gebruiker een technisch probleem heeft, kan hij contact met ons opnemen om dergelijke problemen op te lossen. We hebben gecertificeerde ingenieurs, die professioneel voor klanten werken. Klanten kunnen contact met ons opnemen om de vraag te bespreken en om de hulplijn voor hun account te krijgen. De leidinggevenden geven stapsgewijze instructies, zodat geen enkele klant moeite heeft om de fout op te lossen.