Infrarood verwarming geeft stralingswarmte af met als resultaat dat snel na het aanzetten van de verwarming je al voelbare warmte hebt. Infrarood verwarmt niet de lucht maar juist de objecten zoals je bureau, jijzelf of je huisdier, deze warmte wordt als erg comfortabel ervaren. Wij verwarmen jouw huis met Infrarood verwarming badkamer in netherlands soplossingen en maken hiervoor een maatwerk verwarmingsplan waarbij we gebruik maken van vloerverwarming, panelen en mobiele infraroodproducten.

Vloerverwarming is een fijne manier van verwarmen, want de warmte wordt over de hele oppervlakte gelijkmatig verdeeld. Omdat er altijd een aangename vloertemperatuur is heb je geen koude voeten meer. Onze vloerverwarming wordt gelegd direct onder de toplaag zoals PVC, laminaat en houten vloeren.

Infraroodpanelen leveren stralingswarmte tot over een afstand van wel vier meter en zijn zeer flexibile in de toepassing. Gemonteerd aan het plafond, aan de wand of op voetjes en mobiel te verplaatsen zodat er heel “lokaal” verwarmd kan worden. Met lokaal verwarmen bedoelen we een situatie waarbij u alleen de plaatsen verwarmd waar geleefd wordt.

Warm water regelen wij via een elektroboiler of een warmtepompboiler (iets anders dan een warmtepomp). Deze boilers zijn volledig elektrisch, makkelijk te plaatsen en volledig aan de gezinssamenstelling aan te passen. Daarom een uitstekende vervanger voor warm water via een CV ketel.

De toekomst draait op elektriciteit, zo ook onze bouwstenen. Om dit zo voordelig mogelijk te maken, plaatsen wij zonnepanelen. Dit verhoogt het rendement op je investering. Mocht je deze al hebben dan is dat mooi meegenomen.

Ga Gasloos B.V.
Hoofdstraat 109, 6881 TE Velp (Gelderland)
Openingstijden showroom:Ma & di: Op afspraak
Wo t/m vr: 09:00–17:00
Za: 09:30–14:00
085–060 93 99
info@gagasloos.nl
Website: https://www.gagasloos.nl