Billige Fodboldtrøjer Børn
siden han lavede sin seniordebut


Mbappes mest sandsynlige destination er et gratis


Real Madrid Trøje, Ronaldo Fodboldtøj



den franske stjerne har billig fodboldtrøjer maguires langsigtede partner

Real Madrid har fået at vide, hvor meget de får brug for at tilbyde Kylian Mbappe, hvis de vil signere angriberen fra de europæiske rivaler Paris Saint-Germain.
Den franske stjerne har indgået de sidste 12 måneder af sin kontrakt med Ligue 1 -holdet og menes at være ivrig efter at afvikle sin aftale.
Mbappes mest sandsynlige destination er et gratis transferstræk til Real, men La Liga-giganterne har fået at vide, at de skal betale stjernen en iøjnefaldende løn, hvis aftalen skal ske.
real madrid trøje Mbappe kan begynde at tale med udenlandske klubber i januar forud for et skridt, når hans kontrakt udløber i slutningen af ​​juni næste sommer.
Nyheden kan komme som et slag for Real, der er nødt til at trække deres lønregning ned for at give den nye chef Carlo Ancelotti plads til at tiltrække sine mål.
ronaldo fodboldtøj Mbappe er et langsigtet mål for Real efter sin svimlende rekord, siden han lavede sin seniordebut for Monaco i 2016.
köpa fotbollströjor Mbappe har scoret 132 mål i 171 kampe for PSG, men er tilsyneladende blevet frustreret over deres manglende evne til at lande et europæisk trofæ.
Han var en slået finalist i Champions League-finalen i 2020, hvor Bayern München kom væk med en 1-0-sejr.
Det var hans straf, der blev reddet af Yann Sommer, da Les Bleus blev bedøvet af Schweiz på straffe i sejren-16.
Det lykkedes ham ikke at score et mål under hele turneringen, selvom han havde en fantastisk solostrejning, der ikke var tilladt i gruppespillesejren over Tyskland.
Solskjær har været desperat efter at skrive under på en ny midterforsvarer, da han ikke var overbevist om, at enten Eric Bailly eller Victor Lindelof kunne være Harry Maguires langsigtede partner.













billige fotballdrakter

køb fodboldtrøjer