Fotballdrakter
startet samtaler med sist sesongens


Chelsea annonserte Thomas Tuchel som sin nye leder i forrige


Manchester United Draktroman abramovich har ikke fotballdrakter design burnley 2-0 i helgen

Chelsea annonserte Thomas Tuchel som sin nye leder i forrige uke etter at Sacking Frank Lampard etter en dårlig kjøring av form som forlot dem utenfor Premier League topp fire. Roman Abramovich har ikke kastet bort tid i å sette Tuchel en ny utfordring, og er øye med umiddelbar suksess, det virker igjen.
Kontraktsdetaljer om New Chelsea Boss Thomas Tuchel har dukket opp, og det ser ut til at tysken har vært oppgave med en seriøs Champions League Challenge.
Tuchel lyktes Frank Lampard i forrige uke etter at Blues Legend ble gitt oppstart etter en dårlig drift.
manchester united drakt Overraskende var den tidligere PSG-lederen bare overlevert en 18 måneders avtale, kanskje for å unngå en stor utbetaling hvis Roman Abramovich bestemmer seg for å gi ham sekken også.
Det er forstått at hvis Tuchel sikrer Champions League fotball i løpet av de neste to sesongene, vil han bli holdt på Stamford Bridge.
manchester united drakt Rapporten hevder også at det er flere andre insentiver for Tuchel å lykkes, men går ikke inn i mer detalj.
magliette calcio Tuchel insisterer imidlertid at fotball er en kutteindustri, og vet at Chelsea ville sette ham, uavhengig av sin avtale hvis han ikke fikk de riktige resultatene.
Klubben startet samtaler med sist sesongens Champions League Finalist før Lampard hadde fått sekken.
Men etter å ha blitt fortalt at det ikke var noen garanti, ville jobben være tilgjengelig på slutten av denne sesongen, tuchel aksepterte posten, tilsynelatende fremme Abramovich å vise Lampard avkjørsdøren.
Han har gått til en anstendig start i Blues Hotseat, tegner med ulver i sitt første spill, før du slår Burnley 2-0 i helgen.

Maillot Inter Milan
manchester united drakt
manchester united drakt
liverpool drakt
voetbaltenue Kind
billige fotballdrakter
jalkapallo pelipaidat
ronaldo drakt
billige fotballdrakter
norge drakt
liverpool drakt