Kur themi janë frymëzuar, e kemi fjalën vetëm fizikisht. Pra, për të realizuar pamjen e personazhit, zakonisht protagonist, makeup artistët dhe kostumografët kanë marrë për referencë njerëz realë, konkret. Bright Side i ka sjellë përballë. Nëse kishte pyetur ndonjëherë vetën për Joker dhe pamjen e tij, edhe ai bazohet mbi tiparet e një aktori gjerman ne kinemane tuaj Filma123 - Shiko ne HD.

Jo vetëm kaq. Regjisorët dhe grafik dizajnerët kanë ndjekur të njëjtën logjikë edhe për të krijuar kukullat, pra personazhet me karton.

Kur themi janë frymëzuar, e kemi fjalën vetëm fizikisht. Pra, për të realizuar pamjen e personazhit, zakonisht protagonist, makeup artistët dhe kostumografët kanë marrë për referencë njerëz realë, konkret. Bright Side i ka sjellë përballë. Nëse kishte pyetur ndonjëherë vetën për Joker dhe pamjen e tij, edhe ai bazohet mbi tiparet e një aktori gjerman.

Jo vetëm kaq. Regjisorët dhe grafik dizajnerët kanë ndjekur të njëjtën logjikë edhe për të krijuar kukullat, pra personazhet me karton.