Met behulp van de online betaalservice PayPal is het verzenden en ontvangen van beveiligde betalingen enorm eenvoudig geworden.

U kunt PayPal gebruiken om online aankopen bij ervaren detailhandelaren te voltooien wanneer u uw bankrekening, creditcard of betaalpas koppelt aan uw PayPal-rekening. Uw betalingsgegevens worden veilig bewaard door PayPal, dat fungeert als tussenpersoon voor uw bank en winkeliers.

Met PayPal kunt u veilig geld verzenden en ontvangen via anderen en geld overmaken naar vrienden en familie. Deze functie kan bijvoorbeeld worden gebruikt om huur te delen met huisgenoten of verjaardagsgeld te ontvangen. Er kunnen momenten zijn waarop iemand met PayPal-problemen kan worden geconfronteerd, zoals een gebrek aan geld, zelfs na een pre-order.

In deze blog heeft bellen Paypal Helpdesk Nederland de oplossing voor dat probleem gedeeld, dus wil je de oplossing weten, lees dan deze hele blog.

Manier om geldgebrek na pre-order op te lossen
We zijn er allemaal mee bezig geweest. U gebruikt PayPal om een pre-order te plaatsen voor een aankomend product. U ontdekt echter dat u niet genoeg geld op uw rekening heeft wanneer het verschuldigd is.

In de meeste gevallen zou u in ieder geval pas voor een artikel moeten worden betaald als het wordt verzonden. Zo werkt crowdfunding anders.

Wanneer het wordt verzonden, wordt er nog steeds van u verwacht dat u contant geld bij de hand heeft, en als dat niet het geval is, ontvangt u een e-mailwaarschuwing. Uw bestelling kan voor een korte periode voor u worden bewaard, zodat u contant geld kunt toevoegen, of de bestelling kan worden geannuleerd en u moet deze opnieuw plaatsen (met het risico een deal te missen).

U bent echter niet verplicht om persoonlijk geld aan uw account toe te voegen. Voeg gewoon een creditcard of betaalpas toe, die voorrang heeft op uw PayPal-bedrag.

Selecteer gewoon Geld, controleer of de rekening is gemarkeerd als 'Alleen voor overboeking' en klik erop om door te gaan met het indienen van uw automatische incasso-opdracht. Hier gaan minder dan tien seconden voorbij. De tweede stap vereist dat u een bevestigingsnummer op uw account indient, wat wat extra tijd toevoegt.

Controleer uw bankafschrift door daarna op de knop te klikken (eenvoudig als u online bankiert, maar uitgebreider als u naar uw lokale kantoor moet). Er wordt niets in rekening gebracht, dus maak je geen zorgen. Het is gewoon een code die u moet invoeren in PayPal. Als u wilt, kunt u de incasso-opdracht ook ongedaan maken met behulp van de e-mail die PayPal u stuurt.