Wil je weten hoe je de 2-factor authenticatie activeert op Facebook? Dan moet je heel blij zijn dat je deze blog hebt gevonden, want hier vind je alleen passende oplossingen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft die u zorgen baren, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u gewoon contact moet opnemen met het Bellen Facebook-klantenservicenummer. Dan zal het meest efficiënte team u meteen voorzien van absoluut bruikbare oplossingen.

Hieronder vind je de stappen om de 2-factor authenticatie op je Facebook-account te activeren:

 U moet eerst naar uw Facebook-startpagina gaan en vervolgens op de pijl naar beneden in de rechterbovenhoek van de pagina klikken.

 En dan moet je klikken op de optie 'Instellingen en privacy> Instellingen' in het menugedeelte.

 Daarna moet u de knop Beveiliging en inloggen selecteren, u zou deze in het linkerdeelvenster moeten zien.

 U moet nu naar beneden scrollen naar het gedeelte 'Tweefactorauthenticatie' en vervolgens de knop 'Bewerken' selecteren. Deze bevindt zich net naast de knop 'Tweefactorauthenticatie gebruiken'.

 Vervolgens moet u uw Facebook-wachtwoord invoeren en op de knop 'Doorgaan' klikken om het dashboard 'Tweefactorauthenticatie' voor uw account te openen.

 En nu moet je voor 2FA kiezen tussen het ontvangen van sms-berichten met code en het gebruik van een app van derden.

 Eindelijk moet u een optionele back-upmethode selecteren; u heeft de mogelijkheid om alleen een statische herstelcode te gebruiken die u kent. Of u kunt op de beveiligingssleutel op een compatibel apparaat tikken.

U moet weten dat de back-ups niet verplicht zijn, maar ze worden aanbevolen voor het geval u geen toegang heeft tot uw primaire 2FA-apparaat of -toepassing. Om beide te kunnen configureren, moet u daarom de knop 'Instellen' selecteren naast de secties 'Beveiligingssleutel of herstelcodes'.

Als u klaar bent met het volgen van de hierboven beschreven stappen, zou u tevreden moeten zijn met hetzelfde goede om te beginnen. Mocht u toch tegen problemen aanlopen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons servicecentrum voor Facebook Account Herstellen. De technici staan koste wat het kost voor u klaar om u verder te helpen.