Avast on uskomaton virustorjuntaohjelmisto, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan kaikkia online-uhkia vastaan. Se skannaa laitteesi ja verkkoverkkosi varmistaakseen, että tietosi ja henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa. Nykyään Windows-käyttöjärjestelmässä on sisäänrakennettu virustorjuntaohjelmisto, joka voi olla vuorovaikutuksessa muiden virustentorjuntaohjelmistojen kanssa.

 

Joissakin tapauksissa kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmisto on ristiriidassa Avast-virustorjuntatuotteiden kanssa, jolloin Windows jumittuu, jumiutuu, kaatuu tai näyttää sinisen näytön virheen (BSOD). Jos saat sinisen ruudun virheen Avast Antivirus -ohjelman asentamisen jälkeen, voit pyytää apua Avast Tuki Suomi tiimiltä.

 

Avast-virustorjunta saattaa kaatua myös automaattisesti, tai taustalla manuaalisesti suoritettavien ohjelmien vuoksi, kun käynnistät Windowsin. Voit ratkaista tämän ongelman noudattamalla vaiheittaisia ohjeita.

 

Sinisen näytön virheen vianmääritysvaiheet

  • Ensin sinun on selvitettävä tietokoneen sinisen näytön virheen syy. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja käynnistä Windows vikasietotilassa. Ota yhteyttä Avast tekninen tuki saadaksesi vaiheittaiset ohjeet, jos et tiedä kuinka käynnistää Microsoft Windows uudelleen vikasietotilassa.
  • Kun olet käyttänyt Windowsin vikasietotilassa, paina näppäimistön Win + R -näppäimiä samanaikaisesti. Suorita-valintaikkuna tulee näkyviin.
  • Kirjoita "msconfig.exe"-komento Avaa-kenttään ja napsauta OK. Se avaa Järjestelmän asetukset -apuohjelman.
  • Valitse Yleiset-välilehdeltä vaihtoehto "Diagnostinen käynnistys". Tämä vaihtoehto tyhjentää kaikki käynnistysohjelmat.
  • Kun olet valinnut Diagnostiikan käynnistyksen, napsauta Palvelu-välilehteä ja etsi ja valitse Avast-virustorjuntapalveluihin liittyvät valintaruudut. Valitse Avast Antivirus ja Avast Palomuuri Avast Premium Securitylle. Valitse vain Avast Antivirus Avast ilmainen virustorjunta -tuotteille.
  • Napsauta Yleiset-välilehteä uudelleen, valitse Valikoiva käynnistys ja napsauta OK. Valintaikkuna pyytää sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen ja kehottaa sitä.
  • Kun olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen, avaa Avast-ohjelmisto ja tarkista, aiheuttaako se edelleen kaatumisen tai sinisen näytön virheen tietokoneellesi.

 

Näiden ohjeiden avulla tietokoneesi alkaa toimia taas normaalisti. Jos nämä vaiheet eivät kuitenkaan ratkaise sinisen näytön virhettä, voit ilmoittaa ongelmasta Avast-asiakastukeen. Yritä ottaa yhteyttä Avast-tukinumeroon ja pyydä välitöntä apua ongelmaasi.

Alkuperäinen lähde

Muut aiheeseen liittyvät blogit

Kuinka voin aktivoida Avast Antivirus -tilin suojatakseni tietokonettani?