Professionals van over de hele wereld kunnen communiceren op LinkedIn, een social media platform. Het aantrekkelijk en interessant maken van je profiel is daarom cruciaal. Het platform biedt gelukkig tal van aanpassings- en wijzigingskeuzes.
U kunt uw vaardigheden, werkervaring, voorkeuren, enz. op uw LinkedIn-pagina markeren. Die informatie zal door anderen worden gebruikt om meer over u te weten te komen. Uw achtergrondafbeelding is een van de eerste elementen die andere gebruikers zullen zien. Je kunt het gebruiken om jezelf uit te drukken, een doel te benadrukken waar je om geeft, of een van LinkedIn's stockfoto's gebruiken. Op een computer is het bewerken en uploaden van je achtergrondafbeelding vrij eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je aan deze instructies te houden:

U kunt hulp krijgen met uw LinkedIn-account door de supportlijn te bellen, de chatfunctie te gebruiken om met professionals te communiceren of door een e-mail te sturen naar het technische team van LinkedIn van LinkedIn Klanteenservice Nederland.

Dit artikel geeft u een gemakkelijk te volgen zelfstudie, zodat u eenvoudig uw Linkedin-achtergrondafbeelding kunt instellen.

1. Log in op de LinkedIn-website door uw favoriete webbrowser te starten.
2. Tik op Mij in de rechterbovenhoek.
3. Selecteer het in de optielijst om een ​​profiel te bekijken.
4. Klik op het potloodsymbool nadat je je achtergrondafbeelding hebt gevonden.
5. Tik op Afbeelding wijzigen in de rechterbenedenhoek van het pop-upvenster.
6. Als u uw omslagafbeelding wilt selecteren, klikt u op Foto uploaden.
7. Een stockfoto kan ook worden gekozen door te bladeren, op de bel naast de gewenste afbeelding te tikken en vervolgens Opslaan te kiezen.

Neem contact op met de ondersteuningsmedewerkers op Linkedin telefoonnummer als u vragen heeft over de profielinstellingen die beschikbaar zijn in uw account. U kunt contact opnemen met onze gebruikers via de online chatfunctie op de ondersteuningswebsite van LinkedIn.