McAfee Security Products biedt ultieme beveiliging voor al uw digitale apparaten. McAfee-gebruikers kunnen McAfee Antivirus Software eenvoudig op hun systemen installeren en activeren zonder extra instellingen te maken. Soms lopen onze gebruikers vast met installatiefouten wanneer ze McAfee Antivirus Software op hun systeem proberen in te stellen. Als het u niet lukt om McAfee-software op uw systeem te installeren, probeer dan uw installatiefouten op te lossen door de onderstaande instructies te volgen. Neem voor extra hulp contact op met McAfee-klantenondersteuningsmanagers met behulp van McAfee Bellen.

Gebruik de volgende instructies om de installatiefouten van uw McAfee Antivirus Software te verwijderen:

  • Zorg er tijdens het installeren van McAfee Software voor dat uw apparaat is verbonden met een stabiele internetverbinding. Als dit niet het geval is, krijgt u te maken met installatiefouten van McAfee-software.
  • Als u andere beveiligingstoepassingen van derden hebt geïnstalleerd, schakel deze dan uit en probeer McAfee-software te installeren.
  • Zorg ervoor dat uw apparaat voldoende opslagruimte heeft om alle bibliotheken en functionaliteiten van McAfee te installeren.
  • Het opnieuw opstarten van uw computer helpt u ook bij het oplossen van uw installatiefouten.
  • Controleer op updates voor uw besturingssysteem, indien beschikbaar, installeer dan uw OS-updates en probeer vervolgens McAfee-software te installeren.
  • Zorg ervoor dat u de juiste versie van het McAfee-software-installatiepakket hebt gedownload die compatibel is met het besturingssysteem van uw apparaat. Als dit niet het geval is, verwijder en download dan de juiste versie van het McAfee-productinstallatiepakket en probeer vervolgens de McAfee-software in te stellen.

De bovengenoemde instructies zullen u zeker helpen bij het oplossen van problemen met de installatie van uw McAfee-product. Als u twijfelt over het gebruik van de beveiligingsfuncties van uw McAfee-producten, neem dan contact op met de McAfee-klantenondersteuningsexperts met behulp van McAfee Telefoonnummer. U kunt uw problemen ook aan experts melden door gebruik te maken van de McAfee-ondersteuningchatoptie. U vindt de McAfee-ondersteuningchatoptie op de McAfee-ondersteuningswebsite.