Ballarat Real Estate - Këshilla për të përgatitur shtëpinë tuaj ne shitje Disa hapa bazë për të përgatitur shtëpinë tuaj për shitje. Bëni një listë të çdo riparimi që duhet të bëhet, si p.sh. çezmat që pikojnë, bravat e thyera, pllakat e plasaritura dhe bëjini ato. Sigurohuni që shtëpia juaj të jetë sa më e pastër që të jetë e mundur, punësoni një kompani pastrimi për një pastrim pranveror.

 

 

Kushtojini vëmendje të veçantë dritareve dhe zonave si çelësat e dritave dhe dorezat e dyerve. Pastroni qilimat në mënyrë profesionale. Lani dyshemetë përpara një kontrolli të hapur. Rilyerja bën një ndryshim të madh në pamjen e shtëpisë, por sigurohuni që të zgjidhni ngjyrat neutrale që të tërheqin një audiencë më të gjerë, tani nuk është koha për të eksperimentuar me ngjyra të theksuara.

 

Jashtë dhe në kopsht, çoni mbeturinat në deponi, rregulloni të gjitha bimët tuaja dhe lani shtigjet dhe shtëpinë. Mund të jetë e nevojshme rilyerja. Kontrolloni çatinë dhe bëni ndonjë riparim. Përshtypja e parë e shtëpisë tuaj nga rruga është shumë e rëndësishme. Sigurohuni që kopshti i përparmë të jetë i rregullt gjatë gjithë kohës - nuk e dini kurrë se kur do të kalojë një blerës potencial.

 

Nëse mobiljet tuaja kanë parë ditë më të mira, mund të ia vlen të punësoni disa artikuj për ditët e hapura të inspektimit. Nëse dhomat janë të mbushura me mobilje, nxirrni disa pjesë dhe ruajini ato për t'i bërë dhomat të duken më të mëdha. Ju e bëni shtëpinë tuaj gati për shitje, merrni parasysh se çfarë hapësire magazinimi është në dispozicion nga një blerës i mundshëm.

 

 

Pastroni çdo zonë magazinimi, organizoni hapësirën e dollapit dhe rregulloni raftet - hiqni qafe rrëmujën dhe mbeturinat tani që nuk doni t'i merrni me vete gjithsesi. E gjithë kjo do të përfitojë sa më shumë nga hapësirat e ruajtjes në shtëpinë tuaj. Një agjent i mirë imobiliar do t'ju udhëzojë në mënyrat më të mira për të përgatitur shtëpinë tuaj të shitjes.

 

Per me shume vizitoni shtepi ne shitje.