Hotmail gebruikers die toegang hebben tot hun accounts via een webbrowser, hebben onlangs een nogal eigenaardig probleem ondervonden. Recente gebruikers van Hotmail accounts hebben gemerkt dat de fout "er is iets misgegaan" regelmatig op hun Hotmail accountpagina verschijnt. Door dit probleem konden deze mensen geen toegang krijgen tot hun Hotmail-accounts of emails verzenden of ontvangen. Deze fout kan worden veroorzaakt door een aantal problemen op uw apparaat en moet onmiddellijk worden verholpen om Hotmail correct te laten werken. Gebruik daarom deze handleiding en los het probleem op.

Bellen Hotmail Nederland als je hulp nodig hebt met een specifieke foutcode voor je Hotmail account. We zullen hetzelfde probleem binnen een korte tijd oplossen.

Volg de procedures die in dit bericht worden beschreven om het probleem "er is iets misgegaan" op uw Hotmail-account op te lossen als u dit blijft tegenkomen.

Stappen als er iets mis is gegaan op Hotmail

1. Zorg ervoor dat de gebruikte browser compatibel is met Hotmail.
2. zorg ervoor dat uw webbrowser de meest recente versie is die beschikbaar is.
3. Controleer de geschiedenis van de browser, verwijder de geschiedenis, inhaalslag en cookies, en probeer vervolgens opnieuw toegang te krijgen tot Hotmail.
4. Als u een alias voor uw Hotmail-account gebruikt, verwijdert u tijdelijk de eerdere alias en probeert u opnieuw toegang te krijgen tot Hotmail.
5. Schakel over naar een andere DNS-server, aangezien dit het probleem doorgaans oplost.
6. Schakel het antivirusprogramma dat op uw apparaat is geïnstalleerd tijdelijk uit.
7. Zorg ervoor dat de firewall-instellingen zijn uitgeschakeld voordat u Hotmail probeert te openen.
8. Als niets werkt, zorg er dan voor dat de Hotmail-servers actief zijn.
9. Zorg ervoor dat u geen VPN gebruikt.
10. Wacht even of probeer 24 uur later uw account in te voeren.

Zit je vast in een probleem? We zijn hier om al uw Hotmail problemen onmiddellijk op te lossen. Bel ons Hotmail helpdesk nederland om contact op te nemen met enkele van onze Hotmail Klantenservice-managers die het beste in staat zijn om al uw Hotmail-fouten op te lossen. Wij bieden u superieure services en lossen uw problemen snel op. Uw problemen zijn onze problemen, daarom pakken we ze met uiterste precisie aan. Neem contact op met onze Hotmail-experts en ontvang nu de oplossingen voor zelfs de meest problematische en verontrustende problemen.