Hotmail is een prachtig platform voor communicatie. U kunt allerlei soorten informatie delen en onmiddellijke antwoorden ontvangen. Het afhandelen en beheren van werk is eenvoudig met Hotmail, daarom is het een van de gekozen platforms voor communicatie. Mensen nemen contact met je op via Hotmail, maar wat te doen als je niet beschikbaar bent en toch mensen wilt laten weten dat je niet beschikbaar bent? Vakantie geautomatiseerd antwoord is uw antwoord. Met automatisch vakantieantwoord kunt u een bericht maken op Hotmail, wanneer ingeschakeld, zal het account dat bericht verzenden naar iedereen die u een bericht stuurt. U kunt de instellingen verder naar wens wijzigen en er beter gebruik van maken.

Bel ons op Hotmail Klantenservice telefoonnummer voor meer informatie over de instelling of voor hulp bij een andere Hotmail instelling.

Dus, wil je een automatisch vakantieantwoord maken? Volg de onderstaande stappen als u wilt leren hoe u een automatisch vakantieantwoord voor uw Hotmail-account kunt maken.

Stappen Hotmail vakantie automatisch antwoord en hoe het in te stellen

1. Plaats de muisaanwijzer op het tandwielvormige pictogram in de rechterbovenhoek van uw Hotmail-account en klik erop om het menu INSTELLINGEN te openen.
2. Selecteer ALLE OUTLOOK-INSTELLINGEN BEKIJKEN.
3. Selecteer MAIL in de balk aan de linkerkant.
4. Navigeer nu in de middelste menubalk naar de optie AUTOMATISCHE ANTWOORDEN en klik erop om deze te selecteren.
5. Klik op deze schuifregelaar om deze optie in te schakelen en automatische antwoorden in te schakelen.
6. Als u dit doet, verschijnt er een groot berichtvenster; typ het bericht dat u naar uw contacten wilt sturen terwijl u op vakantie bent.
7. U kunt ook een STARTTIJD en EINDTIJD specificeren door ALLEEN ANTWOORDEN VERZENDEN TIJDENS EEN BEPERKTE PERIODE te selecteren.
8. Er worden automatische berichten verzonden naar iedereen die u gedurende deze periode een email stuurt.

Bel ons op ons Hotmail telefoonnummer en neem contact op met onze Hotmail experts voor snelle en gemakkelijke oplossingen voor uw Hotmail account. Ons Hotmail ondersteuningsteam is hier om u binnen korte tijd de oplossingen te bieden die u nodig hebt. Bel, mail of chat nu gewoon met ons.