Facebook is een gerenommeerd sociaal netwerkplatform waarmee u uw Facebook account kunt koppelen aan een verscheidenheid aan applicaties en games. U kunt eenvoudig uw Facebook account gebruiken om toegang te krijgen tot honderdduizenden games en apps, en uw game of app informatie synchroniseren met uw Facebook-account. Nadat u zich via Facebook hebt aangemeld bij een app of game, heeft de app of game toegang tot basisinformatie van uw Facebook-account. U kunt de lijst met apps en games die aan uw Facebook-account zijn gekoppeld, bekijken door naar de instellingenpagina te gaan. U kunt in het instellingengebied bekijken welke applicaties en games momenteel toegang hebben tot uw Facebook-account, evenals de applicaties die zijn verwijderd of waarvan de rechten zijn verlopen.

Facebook is een zeer veilige site, maar door dergelijke apps of games aan Facebook te koppelen, krijgen ze toegang tot uw Facebook-account. Hoewel ze alleen toegang hebben tot bepaalde soorten informatie, kan uw Facebook-account daardoor worden geïnfiltreerd en vervolgens worden gehackt. Bel ons op onze Facebook Klantenservice telefoonnummer voor meer informatie in hetzelfde.

Als uw Facebook account is gehackt, neem dan contact op met ons Facebook helpcentrum. Bekijk de applicaties en websites die aan je Facebook-account zijn gekoppeld en pas de privacy en instellingen voor deze apps aan met behulp van de stappen die in dit artikel worden beschreven zodra je je account hebt hersteld.

Stappen om privacy-instellingen te wijzigen voor games die aan Facebook zijn gekoppeld

1. Log met een webbrowser in op uw Facebook-account en klik op het COG-pictogram in de rechterbovenhoek van de Facebook-pagina.
2. Selecteer in het vervolgkeuzemenu INSTELLINGEN EN PRIVACY en klik vervolgens op INSTELLINGEN.
3. Selecteer de optie APPS EN WEBSITES aan de linkerkant om de lijst met Facebook-geïntegreerde apps en games te bekijken.
4. Navigeer nu door de lijst en selecteer het programma of spel waarvoor u wijzigingen wilt aanbrengen.
5. Bekijk de informatie en breng de nodige wijzigingen aan voordat u op OPSLAAN klikt.

Als u hulp nodig heeft om toegang te krijgen tot de Facebook-pagina voor privacy en instellingen op uw mobiel, neem dan onmiddellijk contact op met ons Facebook telefoonnummer door ons Facebook-nummer te bellen. We bieden snelle en duidelijke oplossingen voor al uw problemen.