Google is een in Amerika gevestigd technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in internetgerelateerde diensten en producten, zoals een zoekmachine en superieure cloud computing. Google biedt een foutloze zoekmachine, maar gebruikers kunnen af ​​en toe problemen tegenkomen tijdens het gebruik van de site, die hun ervaring kunnen beïnvloeden. Als u constant HTTP foutcode ontvangt wanneer u Google gebruikt om op internet te surfen, hoeft u zich geen zorgen te maken; wij hebben u gedekt. De HTTP-foutcode in de Google Chrome-browser geeft aan dat de gevraagde bron van de huidige site is verwijderd of niet op hetzelfde adres bestaat. Er zijn verschillende oorzaken van dit probleem en oplossingen voor hetzelfde. Lees dit artikel voor hetzelfde.

Bel ons op ons Google Klantenservice telefoonnummer voor hulp met betrekking tot een specifieke HTTP-fout.

Hieronder volgt een lijst met stappen die, wanneer ze worden uitgevoerd, het kleine probleem onmiddellijk zullen oplossen. Dus als je een andere foutcode tegenkomt, lees dan dit artikel hier.

Stappen om HTTP-fouten in Google Chrome op te lossen

1. Voer eerst een volledige virusscan uit op uw apparaat, aangezien een malware-plaag de bron van foutcode 302 kan zijn.
2. Ruim de systeemrommel van uw apparaat op, aangezien de opeenhoping van ongewenste bestanden uw apparaat kan vertragen en uiteindelijk tot de 302-fout kan leiden.
3. Controleer of de stuurprogramma's van uw computer up-to-date zijn; zo niet, werk de apparaatstuurprogramma's dan onmiddellijk bij om de juiste werking van het apparaat te garanderen.
4. Controleer of uw Windows up-to-date is, of installeer direct alle beschikbare updates.
5. Als u de foutcode pas recentelijk begon te ontvangen, herstelt u uw computer naar een eerdere datum om eventuele recente wijzigingen aan Windows die het probleem zouden kunnen veroorzaken, ongedaan te maken.
6. Voer Windows Bestandscontrole uit op uw pc met behulp van de opdrachtprompt.
7. Ga naar de pagina Toepassingen verwijderen op uw computer en verwijder alle apps die zijn gekoppeld aan de categorie TIJDELIJK VERPLAATST.
8. Als het probleem zich blijft voordoen, voert u een schone installatie van Windows uit op uw apparaat.

We doen er alles aan om onze consumenten de beste communicatieme thoden te bieden; bel dan direct ons Google helpdesk nederland. Onze Google klantenservicemede werkers hebben jarenlange ervaring met het oplossen van klantproblemen en bieden de meest aansprekende oplossingen voor elk probleem.