Outlook is het meest gebruikte e-mailplatform ter wereld en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Gebruikers van Outlook-accounts verzenden en ontvangen routinematig honderden e-mails. Dit resulteert in een Outlook-mailbox die door zijn omvang onhandelbaar is. Nog angstaanjagender is het feit dat de mailbox in de loop van de tijd zal blijven groeien. Daarom is het uw verantwoordelijkheid om onnodige e-mails te verwijderen en uw Outlook-inbox op te ruimen. Opruimen helpt u niet alleen om uw e-mailaccount efficiënter te beheren. Het helpt je ook om meer ruimte te besparen, zodat er meer e-mails en andere dingen in je account kunnen worden opgeslagen.

Contact met Outlook als u vragen heeft over uw Outlook-account voor onmiddellijke hulp. Ons Outlook-ondersteuningsteam zal uw problemen binnen een mum van tijd oplossen.

Als uw Outlook-mailbox vol staat met berichten en binnenkort geen ruimte meer heeft, verdient het de voorkeur om oudere berichten op te halen en op te slaan in een apart Outlook-gegevensbestand. Met dit gegevensbestand kunt u uw huidige Outlook-inbox leegmaken terwijl u alle eerdere e-mails opslaat. Open gewoon het Outlook-gegevensbestand en voilà, alle benodigde informatie wordt op uw computerscherm weergegeven. Opruimen door oudere e-mails op het apparaat op te slaan lijkt misschien een moeilijke taak, maar de onderstaande stappen helpen u om items met gemak handmatig vanuit uw Microsoft Outlook-account te archiveren.

Stappen om handmatig dingen te archiveren in Outlook voor Windows

Stap 1:
In Outlook 2013:
1. Selecteer het tabblad BESTAND in de menubalk.
2. Selecteer het INFO-menu, gevolgd door CLEANUP TOOLS.
3. Klik hier op ARCHIEF.

In Outlook 2016:
1. Selecteer het tabblad BESTAND in de menubalk.
2. Selecteer de optie INFO, gevolgd door de optie TOOLS.
3. Klik op deze pagina op OUDE ITEMS OPSCHOONMAKEN.

Stap 2:
1. Selecteer op het scherm de optie ARCHIEF DEZE MAP EN ALLE SUBMAPPEN.
2. Selecteer nu de Outlook-map die u wilt archiveren.
3. Voer een datum in het veld ARCHIEF ITEMS OUDER DAN in.
4. Volg de overige instructies op het scherm en klik vervolgens op de knop OK.

Heeft u problemen ondervonden tijdens het gebruik van uw Outlook-account? Los eenvoudig al uw Outlook-gerelateerde problemen op door te bellen, e-mailen of chatten met een van onze Outlook-professionals. We helpen u met al uw vragen en lossen zelfs de meest prominente problemen snel op. Contact zorgt ervoor dat Outlook onmiddellijk onze probleemloze diensten ontvangt.