Gebruikt u de Outlook-toepassing om uw Hotmail-account te gebruiken en te beheren? Zo ja, dan leggen we u hier uit hoe u de limiet voor bestandsbijlagen kunt verhogen voor hun Hotmail-account dat is geopend in de Outlook-app voor Windows.

Hotmail is gemakkelijk toegankelijk en te gebruiken via de Outlook-app, maar er zijn enkele dingen die uw ervaring kunnen belemmeren. Er zijn bepaalde Outlook-instellingen die, wanneer ermee geknoeid wordt, tot fouten kunnen leiden. Een van de problemen die gebruikers hebben, is het onvermogen om bestanden groter dan 15 of 20 MB aan hun Outlook-berichten toe te voegen. In dergelijke situaties raden we aan de standaardinstellingen van Outlook te wijzigen zodat deze overeenkomen met de standaard bijlagegrootte van de mailserver. Dit is handig als u een melding "bijlagegrootte overschreden" heeft ontvangen.

Bel ons op Hotmail telefoonnummer voor vragen die verband houden met Hotmail-account toegankelijk via webbrowsere.

Volg de onderstaande procedures om de limiet voor bestandsbijlagen voor Hotmail in de Outlook-app voor Windows te verhogen.

Stappen om de limiet voor bestandsbijlagen voor Hotmail op app te verhogen

1. Druk op uw huidige laptopscherm tegelijkertijd op de Windows- en R-toetsen.
2. Typ in het dialoogvenster Uitvoeren regedit in het zoekveld naast openen.
3. Druk op de ENTER-toets of selecteer OK.
4. Hiermee wordt de register-editor gestart; Navigeer vanuit de registerstructuur naar het item dat overeenkomt met de Outlook-versie die op uw laptop is geïnstalleerd.
5. Outlook 2019 en 2016: HKEY HUIDIGE GEBRUIKERSoftwareMicrosoftOffice16.0OutlookVoorkeuren. Outlook 2013 en 2010: HKEY HUIDIGE GEBRUIKERSoftwareMicrosoftOffice15.0OutlookVoorkeuren.
6. Om naar de bovengenoemde mappen te gaan, klikt u op de pijl naast de naam van de map om toegang te krijgen tot de submappen.
7. Dubbelklik hier, aan de rechterkant van het scherm, op de waarde MAXIMUM ATTACHMENT SIZE. In de waardebijlagegegevens vindt u de limiet van 20480 bytes; verwijder het en voeg de gewenste bijlagegrootte toe in KB in het vak VALUE DATA.
8. Om deze waarde in te voeren, selecteert u het selectievakje naast Decimaal en voert u 25600 in, aangezien 25 MB de maximale bijlagegrootte is die is toegestaan ​​in Outlook.
9. Klik op de knop OK zodra de waarde is ingevoerd.
10. Sluit de Register-editor door op de X in de rechterbovenhoek te klikken.

Bel ons op Hotmail telefoonnummer als je problemen hebt om toegang te krijgen tot je Hotmail account of hulp nodig hebt bij andere problemen op je Hotmail account. Onze Hotmail-supportmedewerkers staan ​​altijd voor je klaar om je de best mogelijke oplossingen te bieden voor al je vragen.