One Touch is een optionele functie waarmee u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord kunt omzeilen terwijl uw financiële gegevens veilig blijven. Wanneer u PayPal op uw mobiele telefoon, desktop, laptop of tablet gebruikt om aankopen te doen, loggen we u onmiddellijk in op dat apparaat en die browser, zodat u snel kunt afrekenen bij alle gekwalificeerde verkopers.

One Touch werkt als een beveiligingsfunctie. Wanneer u met PayPal winkelt, verstrekken bedrijven u geen volledige betalingsgegevens. PayPal biedt specifieke richtlijnen voor One Touch-beveiliging. Om de PayPal-service te laten werken, moet u dezelfde browser en hetzelfde apparaat gebruiken. Bovendien wordt u gevraagd om opnieuw in te loggen wanneer u probeert uw persoonlijke gegevens bij te werken, waardoor u meer veiligheid krijgt.

Zolang u One Touch blijft gebruiken, behoudt PayPal de functie 'ingeschakeld' op dat apparaat, zodat u inloggen bij het afrekenen kunt omzeilen. Om u te helpen bij het beheren van One Touch op al uw apparaten, zal PayPal het automatisch uitschakelen na een periode van inactiviteit. Bovendien kan One Touch op elk moment gemakkelijk door gebruikers worden uitgeschakeld in de instellingen. Volg dus de stappen die hieronder worden vermeld door Paypal Helpdesk Nederland als je gebruik wilt maken van de One Touch-functie op je PayPal-rekening.

Stappen om One Touch op een PayPal-account gemakkelijk te activeren

1. Bezoek het PayPal-account via de PayPal-website of app. In sommige gevallen kunt u de OneTouch-optie niet in de app zien, dus website wordt aanbevolen.
2. Ga hier naar de instellingenoptie voor uw PayPal-account en zoek vervolgens One TouchTM.
3. Tik nu op de One Touch-optie om de instellingen te openen.
4. Om One TouchTM te activeren, klikt u op de knop of het schakelpictogram ernaast.
5. Log in met de inloggegevens die u hebt gekregen om toegang te krijgen tot uw account om de activering van One Touch te voltooien.

Het PayPal-klantenondersteuningsteam is hier om u moeiteloze diensten en oplossingen aan te bieden voor al uw vragen. Gewoon Paypal bellen support en je vragen worden binnen korte tijd opgelost. We hebben ervaring met het behandelen van allerlei soorten vragen, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken.