PayPal is een prachtig platform waarmee u gemakkelijk betalingen kunt doen. Soms komt uw betaling echter niet op tijd door fouten. In dergelijke situaties kunt u de status van de betaling in uw PayPal-rekening controleren. Het proces om de status te controleren is moeilijk, maar kan eenvoudig worden gedaan via deze handleiding hier.


Bellen PayPal-ondersteuning om vragen te stellen en problemen met uw account te beantwoorden.

Volg de stappen die hieronder worden uitgelegd om te leren hoe men de status van de betalingen op de PayPal-rekening kan controleren.

Stappen om de status van mijn betaling op PayPal gemakkelijk te controleren

In de PayPal-app kunt u de status van een betaling als volgt controleren:

1. Tik op de optie Portemonnee boven aan het scherm.

2. Ga hier naar beneden op het scherm en selecteer vervolgens het tabblad Activiteit door te klikken.

3. Zoek de betalingsoptie van de lijst met menu's op het scherm.

4. Druk nu op de betalingsoptie om de informatie te zien.

Op de computer kunt u de status van een betaling als volgt controleren:

1. Ga na het inloggen naar het gedeelte Recente activiteit op uw PayPal-rekening.

2. Ga hier onder het kopje "Recente activiteit" en zoek de overzichtspagina. Je meest recente activiteit wordt hier weergegeven.

3. Klik op de pijl naast Recente activiteit of selecteer het tabblad Activiteit helemaal bovenaan de pagina om extra transacties te zien.

4. Selecteer eenvoudig de optie Filters die zich direct rechts van de zoekbalk helemaal bovenaan de pagina bevindt. Hiermee kunt u uw transacties filteren.

5. Ga naar de naam van de persoon die de betaling heeft ontvangen.

6. Onder de naam van de ontvanger ziet u de huidige status van uw transactie.


Ondervindt u problemen bij het gebruik van uw PayPal-rekening? Ons PayPal-ondersteuningsteam is hier om u de juiste hulp en moeiteloze oplossingen te bieden voor al uw vragen. We bieden robuuste services, probleemloze probleemoplossing en handleidingen die nuttig zijn voor klanten. Neem dus gewoon contact met ons op via onze Contact Paypal Nederland voor al uw vragen met betrekking tot uw account.