Het installeren van een applicatie op een Android telefoon is moeilijk, maar het wordt nog moeilijker als je een foutnummer ziet in de Google Play Store. Het Google Play Store-foutnummer 940 is een van de meest lastige foutcodes waarmee Android-klanten worden geconfronteerd. Dit foutnummer voorkomt dat u een programma op uw smartphone installeert. Wanneer de foutcode 940 op uw telefoon wordt weergegeven, ontvangt u mogelijk een melding dat de toepassing niet kan worden gedownload. Kleine problemen in de Google Play Store veroorzaken dit probleem soms, dat snel kan worden verholpen door enkele eenvoudige aanbevelingen op te volgen.

Ervaar je continue problemen tijdens het gebruik van Google Play Store? Maak je geen zorgen, ons Google ondersteuningsteam staat voor je klaar. Bel Google Klantenservice Telefoonnummer voor een snelle handleiding voor het oplossen van problemen.

Volg de onderstaande instructies om Google Play Store Error 940 op te lossen.

Stappen om fout 900 in Google Play Store op te lossen

1. Tik op het tandwielpictogram om toegang te krijgen tot de mobiele instellingen vanaf mobiel.
2. Scroll naar beneden op het scherm met mobiele instellingen en tik op het gedeelte TOEPASSEN.
3. Scroll naar beneden naar de lijst met gedownloade apps en zoek naar de GOOGLE PLAY STORE-app.
4. Mogelijk moet u op dit punt op het gedeelte OPSLAG van het scherm tikken.
5. Druk vanaf de bovenkant op de CLEAR CACHE-knop.
6. Het kan even duren om de cache van de Google Play Store op uw apparaat te wissen.
7. Druk daarna op de CLEAR DATA-knop.
8. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u naar de sectie DOWNLOADS of DOWNLOAD MANAGER van de toepassing en CLEAR DATA.
9. Als het probleem aanhoudt, wis dan het cachegeheugen en de gegevens voor alle andere Google-apps, inclusief Google Hangouts en Chrome.

Heb je nog steeds problemen met de Google Play Store? Als dat zo is, heeft Contact met Google gesproken om met de meest ervaren en gewilde ondersteuning svertegenwoordigers van Google te spreken. We hebben de reputatie zelfs de moeilijkste Google problemen snel op te lossen. We hebben een lange geschiedenis in het aanbieden van perfecte diensten aan onze klanten. Bel onze Google agenten of chat nu met een bellen Google Klantenservice als u problemen ondervindt met uw Google Play Store app of hulp nodig heeft met uw Google account.