Amazon biedt enkele van de beste tools en diensten aan klanten over de hele wereld. De Alexa-app is een van de meest gevraagde applicaties van Amazon. U kunt de Alexa-app eenvoudig installeren en aanpassen aan uw behoeften. Er zijn verschillende configuraties en instellingen in je Alexa-app, maar het kan moeilijk zijn om de relevante instellingen te vinden en wijzigingen aan te brengen. Met de Alexa-app kun je een functie inschakelen die bekend staat als gepersonaliseerde vaardigheden. Met het aanpassen van vaardigheden kan een individuele gebruiker zijn eigen account koppelen en het gedeelde account niet gebruiken. Als uw vaardigheid aanpassing mogelijk maakt, kan deze onderscheid maken tussen gebruikers met een spraak-ID en de schakelaar Vaardigheden personaliseren ingeschakeld.

Amazon Bellen Nederland voor het geval je hulp nodig hebt met een andere instelling op je Alexa-app. Ons Amazon-ondersteuningsteam biedt u hiervoor de juiste oplossingen en begeleiding.

Je kunt ervoor kiezen om de Alexa Voice ID Setting Personalize Skills in of uit te schakelen.

De Alexa-app kan worden gebruikt om gepersonaliseerde reacties mogelijk te maken voor vaardigheden die worden ondersteund.

Opmerking: om gepersonaliseerde vaardigheden te gebruiken, moet je een bestaande Alexa-spraak-ID hebben.

Stappen om Alexa Voice ID-instellingen in te schakelen om vaardigheden te personaliseren

  • Start de Amazon Alexa-app.
  • Tik op Meer en kies vervolgens Instellingen in het menu.
  • Kies Uw familie en profiel om te bekijken.
  • Kies Uw profiel in het menu en kies vervolgens Spraak-ID.
  • Kies de opties voor Spraak-ID.
  • Kies of u Persoonlijke vaardigheden wilt in- of uitschakelen.

Houd er rekening mee dat als je deze instelling uitschakelt, Alexa niet langer een nummeridentiteit zal verstrekken aan vaardigheden van derden wanneer je stem wordt herkend. Het aanpassen van vaardigheden op accountniveau of het koppelen van accounts op accountniveau voor vaardigheden die deze functie gebruiken, wordt niet uitgeschakeld wanneer deze instelling is uitgeschakeld.

Heb je hulp nodig bij het gebruik van je Alexa-app op je mobiel? Bellen Amazon Nederland staat altijd tot uw dienst om de best mogelijke oplossingen te bieden voor uw vragen. Onze Amazon-ondersteuningsmedewerkers zijn goed op de hoogte van alle benodigde informatie met betrekking tot alle Amazon-producten en bieden u onmiddellijk de best mogelijke hulp.

Lees ook deze blog: Hoe kan ik transacties bekijken die zijn gedaan met Amazon Pay?