Gmail is een indrukwekkend e-mailuitwisselingsplatform waarmee mensen gemakkelijk belangrijke informatie via email kunnen uitwisselen. U kunt ook afbeeldingen, video's, notities en andere vormen van gegevens met mensen delen via uw Gmail account. Naast e-mailen kun je met Gmail ook videochatten met je vrienden via de Gmail Hangouts. Je moet Hangouts echter toegang geven tot de camera en microfoon van je computer wanneer je probeert te videobellen. Wees niet verlegen om Hangouts toegang te geven tot je camera en microfoon. Gmail Hangouts videogesprekken maken op een veilige manier gebruik van de camera en microfoon die al op uw computer zijn geïnstalleerd.

Volg de stappen die hier worden genoemd door Gmail helpdesk Nederland om Gmail hangouts gemakkelijk camera en microfoon te laten gebruiken.

Stappen om Gmail-hangouts toe te staan ​​camera en microfoon te gebruiken

1. Bezoek de Hangouts vanuit je Gmail account of start de Google Hangouts website.

2. Klik op het pictogram Video oproep in het Hangouts scherm.

3. Helemaal bovenaan het venster wordt een melding weergegeven waarin het videogesprek wordt weergegeven.

4. Klik gewoon op de knop Toestaan. U hoeft deze taak maar één keer uit te voeren.

Nadat je de hangout hebt toegestaan, kan deze:

1. Ga naar Opname door uw camera en microfoon te gebruiken voor het opnemen van het videogesprek.

2. Open Videocamera om een ​​videoconferentie te starten door Uw camera en microfoon te gebruiken voor het videogesprek.

U hebt de mogelijkheid om uw voorkeuren bij te werken als u niet wordt gevraagd om toegang te accepteren of als u de toegang al hebt beperkt, doe dit dan via onderstaande stappen:

1. Bezoek de Hangouts vanuit je Gmail-account of start de Google Hangouts-website.

2. Klik op het pictogram Video-oproep in het Hangouts-scherm.

3. Klik op de link "Camerafout" in de rechterbovenhoek.

4. Sta hangouts google altijd toe om je camera en microfoon te gebruiken door op het vakje met de tekst 'Altijd toestaan' te klikken.

5. Klik op Gereed.

6. Het videogesprek moet automatisch verbinding maken. Als dit niet het geval is, moet u het gesprek beëindigen en opnieuw beginnen.

Hulp nodig bij het gebruik van een Gmail tool? Onze Gmail ondersteunings managers hebben antwoord op al uw vragen. We zullen u onmiddellijke oplossingen bieden en uw vragen binnen de kortst mogelijke tijd oplossen. Maak gewoon verbinding met onze Gmail-agenten door nu onze Gmail Klantenservice telefoonnummer te bellen.